Una promoció de categoria

orla 2014De vegades em resulta difícil escriure sobre allò que tinc més a prop perquè em causa molt de respecte. A més, haurem d’afegir que escric millor que parle, això crec, i que sovint la vergonya s’apodera de mi. I hui estem en eixe cas.

La promoció del cicle d’Il·luminació, Captació i Tractament d’Imatge que s’acaba de graduar a l’IES Veles e Vents del Grau Gandia és de lo milloret que m’ha passat des que sóc professor, ara fa 10 anys. A totes elles i tots ells voldria donar-los les gràcies per haver-los conegut, per haver-me deixat ser el seu company, per aprendre junts, per fer-me fàcil la tutoria del primer curs i les classes del segon, per haver fet una Formació en Centres de Treball tant agradable, per tutoritzar una gent magnífica el seu projecte final de cicle, per compartir alegries i penes, i alguna que altra cervesa, per deixar-se assessorar, per ajudar-me a fer les classes més amenes, per deixar-me els seus apunts d’anglés per a les meues classes de l’EOI, per recomanar-me sèries de TV, per no parar de parlar a classe, per no fer cas dels dies d’entrega, i sobretot per comboiar-me tantes vegades. Moltes gràcies, de veritat. Sou una promoció de categoria!

Sou la primera promoció d’aquesta reforma educativa que es diu LOE i heu sigut sovint els conillets d’índies. Sou la primera fornada de tècnics superiors que acaba el mateix curs que tanquen la televisió pública valenciana i que veu com el sector de l’audiovisual passa la seua pitjor època des que existeix. Sou dels primers que eixiu a un mercat laboral molt depriment. Redéu quin panorama vos he pintat en un moment…

Però tot açò no vos ha de fer desfallir, sinó tot el contrari. Perquè sou una generació que ha estudiat a un centre públic amb valors com la igualtat i l’equitat per sobre de tot. Perquè teniu capacitat per elaborar projectes que poden triomfar en un mercat de la imatge que es reinventa constantment. Perquè vos heu conegut i una bona agenda és molt important en el món de la comunicació. Perquè teniu la imaginació i la creativitat suficient per ser considerats autors de futures obres. I perquè, sobretot, sou molt bons, no vos minusvaloreu.

Vosaltres marxeu de l’institut, però jo, i la resta de companys ens quedem. I crec que parle en nom de tots si vos dic que estem ací per qualsevol cosa que necessiteu. Sabeu on trobar-nos. Si us fa falta gasteu-nos.

Heu deixat una petjada al meu interior, només espere que us haja estat profitós el que heu aprés amb mi. M’heu fet estos dos anys molt més fàcil del que preveia, tal com diuen els Pets a la seua cançò Fàcil, han sigut trossos de vida sense cap valor, que ho tornen tot tan fàcil.

Encara que a mi m’agrada molt més la versió bruta de Senior 😉

Que vos vaja bé! Un bés.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s